Alajärven 4H-yhdistyksen kesätoiminta

24.5.2021

Alajärven 4H-yhdistys järjestää kesällä useita kivoja lasten kesäleirejä sekä kesäkerhoja. Leirit ja kerhot ovat tarkoitettu alakouluikäisille.

Kesäkuussa viikolla 24 järjestetään Lehtimäellä yhteistyössä Nuorisoseuran kanssa Luova Lava leiri, jossa sisältönä on teatteri, taide ja musiikki. Kesäkuun lopulla viikolla 26 järjestetään TOP-leiri, jossa tehdään monipuolisesti 4H:n TOP-tehtäviä kasvien kasvatuksesta ruuan laittoon. TOP on lyhenne sanoista Tekemällä Oppii Parhaiten, joten leirillä pääsevät kaikki kokeilemaan eri tehtäviä ja tekemään ihan itse. Heinäkuussa viikolla 28 järjestetään kaksi leiriä. Toinen leireistä on Kädentaitajat leiri, jossa aiheena on kuvataidetta, askartelua ja muuta kivaa käsillä tekemistä. Toinen leireistä on Alajärven 4H:n uuden hankkeen järjestämä LuontoOn leiri. LuontoOn leireillä tutustutaan luontoon ja tehdään tutkimusretkiä metsään. Viikolla 30 on vuorossa Liikuntaleiri, jossa liikutaan, leikitään ja pelataan ulkopelejä. Viikolla 31 vielä ennen koulujen alkua on toinen LuontoOn hankkeen järjestämä lasten luontoleiri.

Leirit kokoontuvat MA-PE Klo 9-15.

Kesällä tiistaisin klo 15.30-17.00 Alajärvellä kokoontuu 15.6.-27.7. LuontoOn kesäkerho. Kerhossa tutustutaan luontoon ja tehdään tutkimusretkiä metsään.

Kesällä torstaisin klo 14-15.30 Lehtimäellä kokoontuu 10.6.-5.8. kesäkerho. Kerhossa leikitään, liikutaan ja pelataan ulkopelejä.

Tervetuloa mukaan toimintaan! 

Ilmoittautuminen tapahtumaan | Alajärven 4H-yhdistys ry.

https://alajarvi.4h.fi/4h-kerhot/ilmoittautuminen-kerhoihin/

Suomen 4H-liitto / Marjaana Malkamäki