Alajärven 4H-yhdistys käynnistetään Jäsenyyden kampanja tänään!

10.11.2021

Mikä on 4H?
4H on monipuolinen harrastus, jossa omat unelmat ja kiinnostuksen kohteet yhdistyvät työelämätaitoihin ja yrittäjyyteen.
Miksi liittyä 4H-jäseneksi?
4H-kerhoissa yhdistyy huvi ja hyöty! Toimintaa järjestetään ympäri Suomen 6-28-vuotiaille lapsille ja nuorille. Liittymällä 4H:n jäseneksi, pääset osallistumaan oman paikallisen yhdistyksesi monipuoliseen toimintaan. 4H:sta löytyy tekemistä ja oppimista niin lapsille kuin nuorille. 6-12-vuotiaille 4H-harrastus tarkoittaa kerho- ja tapahtumatoimintaa, kuten esimerkiksi Safkasankarit- tai kepparikerhoja sekä kesäleirejä ja ruokakasvatusta. 13-28-vuotialle 4H-harrastus tarjoaa mm. kansainvälistä toimintaa, työllistymistä 4H:n kautta, talous- ja työelämätaitojen oppimista tai oman 4H-yrityksen perustamista tuetusti.
Kiitoksena 10.11. - 10.12. välillä liittyneille uusille jäsenille tarjoamme mahdollisuuden valita joko eläinkalenterin, LEGO-paketin tai UNO-pelin!
Erinomainen tilaisuus vanhemmalle tai isovanhemmalle ostaa lapselle jäsenyys joululahjaksi ja saada tällainen pieni extra joululahja lisäksi!

Liity 4H-jäseneksi nyt: https://4h.fi/liity-jaseneksi-2/