Nuorekkaat yritysideat-tilaisuus 29.11.2021 klo 9.00-13.00

11.11.2021

Nuorekkaat yritysideat-tilaisuus 29.11.2021 klo 9.00-13.00


Tilaisuus järjestetään etänä verkon välityksellä, joten osallistuminen on helppoa!


Nuorekkaat yritysideat-tilaisuuden tarkoituksena on innostaa nuoria eteläpohjalaisia tarttumaan yrittäjyyteen ja hyödyntämään omaa osaamista sekä kiinnostuksen kohteita. Järjestäjinä ovat Alajärven 4H-yhdistys sekä Eetu Puntala.


Puhujina tilaisuudessa ovat Susanna Korkiatupa (Viestintätoimisto Loistava), Alajärven Osuuspankki ja Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelut sekä 4H-yrittäjyydestä kertoo Alajärven 4H:n Mari Kaunisto. Tilaisuutta koordinoi Eetu Puntala.


Tilaisuuden ydinasiana ovat yrityksen perustaminen, liiketoiminnan perusteet, markkinointi ja omien vahvuuksien hyödyntäminen yritystoiminnassa. Nuorekkaat yritysideat-tilaisuudessa saat hyviä vinkkejä yrittäjyyden alkuun, pääset kuuntelemaan mielenkiintoisia yritystarinoita ja neuvoja omaan liiketoimintaan.


Tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille nuorille. Tilaisuuteen voivat osallistua niin yksittäiset nuoret kuin kokonaiset koululuokat.


Jokainen tilaisuuteen osallistuva ilmoittautuu itse tilaisuuteen, mutta tilaisuutta voi seurata joko jokainen omalta koneelta tai ryhmässä luokassa/auditoriossa.


Tarkemman ohjelman saat ilmoittautumalla tilaisuuteen! Ilmoittaudu tästä: https://forms.gle/sFb3FYwy8nR9Vn9LA


Tilaisuuden rahoittaa: Maaseuturahasto


TERVETULOA!


Ps. Teamsiä ei tarvitse ladata koneelle, jotta pääset liittymään tilaisuuteen!


Lisätietoja:

Eetu Puntala eetujuhani.puntala@gmail.com


Mari Kaunisto mari.kaunisto@4h.fi