Toiminnanjohtaja Alajärven 4H-yhdistykseen

20.9.2021

Alajärven 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 25.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Alajärven 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhdistys.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä, talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen, verkostoyhteistyö, henkilöstöjohtaminen ja hankkeiden projektipäällikkönä toimiminen.

Alajärven 4H-yhdistys toteuttaa työllisyyspoliittisia TE-palveluiden rahoittamia Apunasi ja Osaava- hankkeita. Hankkeiden tavoitteena on vähentää työttömyyttä ja tukea pitkäaikaistyöttömien ja erityisesti nuorten työllistymistä. Alajärven 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja työskentelee hankkeiden projektipäällikkönä. Hankkeissa työskentelee projektipäällikön lisäksi neljä työvalmentajaa. Hankkeet tekevät moniammatillista verkostoyhteistyötä TE-palveluiden asiantuntijoiden, kuntakokeilujen, Ohjaamoiden, yritysten, oppilaitosten ja muiden työllisyyttä tukevien hankkeiden kanssa. Projektipäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä hankkeen työvalmentajien ja muun hankeverkoston kanssa.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, hankekokemusta, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Toivomme myös soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön, nuorten yrittäjyyskasvatukseen sekä työllisyyspalveluiden kenttään.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Ilmoitamme haastatteluun valituille valinnasta. Haastattelut järjestetään 12-13.10.2022.

Lisätietoja: Krista Savola, 044 297 4606, krista.savola@4h.fi

www.alajarvi.4h.fi

www.4h.fi

Työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lähetä työhakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveen kanssa 10.10.2021 mennessä sähköpostilla: krista.savola@4h.fi

4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 234 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.