Anna aikaa vanhukselle ja kesätyö nuorelle –haastekampanja

Alajärven 4H-yhdistys käynnistää haastekampanjan yrityksille, kaupungille, yhteisöille, yksityisille henkilöille ja kaikille, jotka haluavat antaa aikaa vanhukselle ja kesätyötä nuorelle.

Vanhusten hoidon resurssit ovat rajalliset ja vanhuksen kanssa arkinen ajanvietto voi jäädä vähäiseksi. Nuorista taas suurin osa jää vaille kesätyötä ja tärkeitä työssäoppimisen kokemuksia. Nyt Sinun on mahdollista tehdä hyvää ja tehdä lahjoitus kampanjaan! Kampanjan tuotolla Alajärven 4H-yhdistys työllistää nuoria vanhusten palvelukoteihin ja koteihin yhteistyössä Järvi-Pohjanmaan perusturvan kanssa.

Esimerkiksi 1000€ lahjoituksella 5 nuorta saa viikoksi töitä, 200€ lahjoituksella annat yhdelle nuorelle viikoksi tärkeitä työkokemuksia. Pienelläkin lahjoituksella voidaan nuori palkata vaikka tunniksi tai kahdeksi viettämään aikaa vanhusten kanssa. Kaikki lahjoitukset ovat tärkeitä!

Alajärven 4H-yhdistys hoitaa nuoren palkkaamisen, työnantajakulut ja vakuutukset. Nuoret ohjeistetaan työtehtäviin yhdessä vanhusten hoidon ammattilaisten kanssa. Nuorten työtehtäviin kuuluu kiireetön ajanvietto vanhusten kanssa, ulkoilu, lehtien lukeminen yhdessä, juttelu päivän aiheista tai elämän varrella kertyneistä muistoista.

Osallistu kampanjaan, laita hyvä kiertämään ja haasta muutkin mukaan!

Kaikkien lahjoittajien nimet julkaistaan tällä sivulla ja Facebookissa.


Tee lahjoitus Alajärven 4H-yhdistyksen tilille: FI17 5188 0740 0167 07

Kirjoita viestikenttään: Anna aikaa


Suuri kiitos, että olet mukana!