Hae työvalmentajaksi Osaava-hankkeeseen

7.1.2021

Alajärven 4H-yhdistys ry hakee työvalmentajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.-31.12.2021. Työsuhde alkaa rahoituksen varmistuttua 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Hankkeelle on mahdollista hakea jatkorahoitusta 2022 vuoden loppuun saakka.

Työvalmentaja toteuttaa työllisyyspoliittista Osaava-hanketta. Osaava-hankkeen tavoitteena on vähentää työttömyyttä ja tukea erityisesti alle 30-vuotiaiden työllistymistä. Etelä-Pohjanmaan 4H-yhdistykset tarjoavat työelämälähtöisiä ja monipuolisia työtehtäviä 4H-yhdistyksen eri toiminnoissa. Hankkeen asiakkaat voivat työllistyä 4H-yhdistysten nuoriso- ja järjestötyön tehtävien lisäksi muiden työnantajien työtehtäviin tai löytää opiskelupolun. Työvalmentaja ohjaa ja auttaa asiakkaita etsimään töitä, opiskelupaikkoja tai muita työllistymisen väyliä.

Hanke tekee moniammatillista verkostoyhteistyötä TE-palveluiden asiantuntijoiden, kuntakokeilujen, Ohjaamoiden, yritysten, oppilaitosten ja muiden työllisyyttä tukevien hankkeiden kanssa. Työvalmentaja tekee tiivistä yhteistyötä hankkeen projektipäällikön ja hankkeen muiden työvalmentajien kanssa. Työvalmentajan työtehtävät jakaantuvat koko Etelä-Pohjanmaan alueelle, joten työ vaatii liikkumista toimipaikkojen välillä.

Odotamme sinulta
- valmiuksia ja intoa toimia nuorten ja aikuisten työttömien työnhakijoiden kanssa
- hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta
- TE-palveluiden tuntemusta, kokemusta työvalmentajan työstä ja ryhmätoimintojen ohjauksesta sekä Suomen koulutusjärjestelmän tuntemusta
- edellytämme myös soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa koulutusta
- lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä näköalapaikan alueen nuorten työ- ja yrittäjyyskasvatukseen sekä työllisyyspalveluiden kenttään.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Järjestämme haastattelut tammikuussa 2021 viikolla 3. Haastatteluun valituille ilmoitamme valinnasta erikseen.

Lisätietoja: Krista Savola 044 297 4606, krista.savola@4h.fi
www.4h.fi
www.alajarvi.4h.fi

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen 17.1.2021 klo 16 mennessä sähköpostilla Alajärven 4H-yhdistykselle krista.savola@4h.fi.
Voit myös lähettää videotyöhakemuksen numeroon 044 297 4606 / Krista Savola.

4H-järjestö on valtakunnallinen, yhtenäinen ja kehittyvä lasten ja nuorten elämänhallintaa sekä yritteliäisyyttä tukeva kansalaisjärjestö ja johtava nuorisopalveluja tuottava järjestö. Alajärven 4H-yhdistys tarjoaa lapsille ja nuorille: kerho-, kurssi- ja leiritoimintaa. 4H-yhdistys kouluttaa nuoria ja aikuisia työelämään, tarjoaa työpaikkoja sekä mahdollisuuden kokeilla myös yritystoimintaa.
Lisätietoa 4H-toiminnasta: www.4h.fi